Ens trobem en un context en què la demanda d’envasos està canviant i cada cop mes els clients demanen un envàs flexible enlloc del rígid. Les bosses flexibles estan revolucionant el mercat de l’embalatge per a la industria alimentària.

Experts i professionals del sector confirmen que aquest nou sistema d’envàs presenta veritables avantatges com:

  • Major vida útil dels aliments envasats.
  • Absència de gust metàl·lic.
  • Major seguretat alimentària gràcies als seus tancaments hermètics.
  • Menor desaprofitament alimentari.
  • Menor proporció de residus.
  • Pes més lleuger que facilita el transport.

 

Llaunes

Un informe d’Eurominitor.com (Article de Global Metall Food Cans in Challenging Marketplace) el2014, ja manifestava que les llaunes no satisfeien plenament les expectatives dels consumidors. Assenyalava el canvi en les tendències de les novesgeneracions de consumidors, en les quals demanen una major sostenibilitat i qualitat, i fins i tot disposats a pagar més per un producte més adeqüat, lliure de components químics i additius.

 

A més a més, per a les empreses processadores d’aliments, un dels beneficis més importants de les bosses flexibles és l’optimització de costos. S’ha comprovat l’estalvi, verificant que amb un
palet de mig metre, es pot emmagatzemar un 26% més de producte utilitzant un 34% menys d’envasament.

Envas flexible

Per a moltes empreses, aquest canvi de la llauna a les bosses flexibles, els ha suposat un gran repte. Però que amb els anys poden explicar els avantatges que els ha aportat. Una important marca escandinava va passar d’envasar el 100% dels seus productes en llaunes el 2011 a envasar el 65% en bosses flexibles el 2015.

 

Les bosses flexibles s’estan convertint en les noves llaunes, els nous envasos per a la indústria alimentària. Suma’t a la tendència!

 

Per a més informació pot contactar amb nosaltres a través de info@massopack.com