El packaging del nostre producte és la primera comunicació visual amb els nostres clients i aquest ha de transmetre el que ofereix la nostra marca.

 pacckaging

Donada la clara tendència en la innovació i creativitat del packaging, a MASSÓ PACK no podíem quedar enrere i hem fet una forta aposta creant una nova línia de negoci, el PACKAGING.

Què us oferim a MASSÓ PACK?

  • Assessorament: d’acord amb les tendències de mercat, confeccionem un estudi detallat del tipus de packaging més adequat pel producte en qüestió, i que al mateix temps sigui creatiu i innovador, amb l’objectiu de captar l’interès del consumidor final.
  • Disseny: treballem en la confecció de nous dissenys de packaging, oferint diferents alternatives al client i mostres prototips per fer les proves oportunes abans del llançament.
  • Fabricació: es dur a terme la producció i impressió de l’envàs i us l’entreguem directament a les vostres instal·lacions.

Realitzem packaging en cartró, folding i microcanal, troquelat, engomat i plegat. Amb impressió offset, amb acabats UVI, plastificats, stamping i vernissos especials.

 

Per a més informació contacti amb nosaltres a través de info@massopack.com