MASSÓ PACK us ofereix una de les novetats més revolucionàries en codificador Ink-Jet. Es tracta de la impressora més lleugera i versàtil del mercat.

Ink-Jet 4
La sèrie d’impressores U2 te un sistema d’impressió ink-jet compacte, que integra en una petita màquina, el capçal, el software, el consumible i la pantalla de control. Dissenyades en tom a la tecnologia Hewlett Packard, optimitzen l’eficiència d’una línia de producció a un cost més que competitiu.

La codificadora U2 permet a l’usuari escollir la forma com utilitzar-la:Ink-Jet U2

  • Mòbil:  a través d’un accessori independent i unes bateries de llarga duració, es pot utilitzar la impressora de forma manual, desplaçant-la en el lloc on tenim el producte a marcar.

 

  • Estàtic: a través d’uns suports de muntatge ja inclosos, permet integrar la codificadora en una línia de producció, automatitzant així el darrer procés, el de codificar de producte.

Ink-Jet U2 bis 2

 

La impressió es fa a través de tinta mitjançant cartutxos d’un sol ús HP.

Presenta una àmplia versatilitat d’impressió, marcant fins a deu línies de text, logotips personalitzats, codis de barres, sobre diferents superfícies, cartró, plàstic, polietilè, PET, PVC, acer i fusta.

Disposa d’una ranura per SD per emmagatzemar fins a 1000 missatges a través d’una memòria externa.

Ink-Jet 5

 

No deixi escapar aquesta oportunitat.

 

Per a més informació, contacti amb nosaltres a través de http://www.massopack.com/demana-un-pressupost